dagvoorzitterHadassah de Boer

Hadassah de Boer

Verslaggever, presentatrice en eindredacteur Hadassah de Boer begon haar carrière in 1995 bij de Amsterdamse omroep AT5.

Offerte aanvragen

Ze was bedenkster van /medewerkster aan De Zwoele Stad en Kort Amsterdams, de RTL4 talkshow Met Man en Macht , de Wereldomroep , TV3 (met Matthijs van Nieuwkerk), de uitreiking van de Edisons Klassiek, het North Sea Jazz Festival en iedere zondagmiddag NPS Arena. Ook was Hadassah te zien op De Joodse Omroep, National Geographic, Themakanaal Cultura, Llink en presenteerde ze Radio 2 TROS Muziekcafé.

Ofwel Hadassah door de wol geverfd. Ze is actief als dagvoorzitter van congressen en als presentator van evenementen met zeer diverse opdrachtgevers. Ministeries, multinationals, culturele instanties gemeenten en onderwijsinstellingen. Hadassah voelt zich thuis in meerdere varianten van presentatie of dagvoorzitterschappen zoals Paneldiscussies, de quiz, prijsuitreiking, talkshowformule, of in het debat met de zaal. Hadassah is graag inhoudelijk betrokken bij de thematiek en opzet van uw congres of evenement.

Ze heeft dan ook ervaring in het bedenken van goede en werkbare manieren om informatie bij de doelgroep over te brengen.

Boek Hadassah de Boer

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Hadassah de Boer. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Hadassah de Boer

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief