dagvoorzitterGaston Gelissen

Gaston Gelissen

U organiseert een dag met mensen die er toe doen. U brengt ze bij elkaar omdat u weet dat ze in een goede interactie samen een stap verder komen, dat ze energie kunnen krijgen, nieuwe verbanden leggen, nieuwe acties ondernemen -voorzien en onvoorzien- kortom dat de wereld er na die dag een beetje beter uitziet.

Offerte aanvragen

Is dit uw streven, dan is Gaston Gelissen (Heerlen, 1969) voor u de juiste dagvoorzitter. Hij heeft jarenlange ervaring met het organiseren en voorzitten van bijeenkomsten voor managers en medewerkers, en met het inhoudelijk en procesmatig ondersteunen van teams op zwaar niveau.

Hij sluit aan bij wat mensen weten en willen, brengt ze op nieuwe ideeën en helpt hen een stap verder te zetten. Hij is gedreven, betrokken, energiek en scherp, informeel, brengt zaken met humor en geeft diepgang.

In zijn vrije tijd begeleidt Gaston wijnproeverijen en staat als bassist op het podium met zijn band The Surfaders.

Gaston Gelissen studeerde bestuurskunde en rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en behaalde zijn Master of Public Administration aan de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur in Den Haag.

Vanaf 1994 werkt hij bij de gemeente Rotterdam, onder meer als beleidsadviseur openbare orde en veiligheid en algemeen secretaris van de dienst Stadsontwikkeling. Sinds 2010 is hij interim-manager binnen de gemeente Rotterdam.

Boek Gaston Gelissen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Gaston Gelissen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Gaston Gelissen

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief