dagvoorzitterFrits Huffnagel

Frits Huffnagel

Succesvol wethouder van Amsterdam en Den Haag en verantwoordelijk voor de citymarketing en de ICT.

Offerte aanvragen

Hij bezorgde de hoofdstad het motto ‘I amsterdam’. Den Haag zette hij op de kaart als ‘Internationale stad van Vrede en Recht’. Tegenwoordig is duizendpoot Huffnagel ondernemer en de citymarketing goeroe van Nederland.

Hij is voorzitter van FOCWA Schadeherstel, de Nederlandse vereniging van ondernemers in het carrosseriebedrijf met ruim 1300 aangesloten ondernemers die zich voornamelijk bezig houden met het schadeherstel van auto’s.

Als discussieleider speelt hij graag de rol van ‘advocaat van de duivel’ om daarmee discussies vlot trekken en meningsverschillen boven tafel krijgen.

Huffnagel is ideeënman, met als resultaat oa The Hague Festivals en bundeling van bestaande en nieuwe evenementen in Den Haag waarmee de stad verschillende internationale prijzen won. In 2010 werd Den Haag uitgeroepen tot evenementenstad van het jaar. Ook de prijs voor de beste Citymarketing van Nederland ging naar Den Haag.

Zijn politieke ervaring en opvattingen combineert Huffnagel met humor. Reden om dit oud-panellid van het “Het Lagerhuis” uit te nodigen in televisieprogramma’s als Pauw & Witteman en in de ochtendprogramma’s van WNL. Frits Huffnagel presenteert wekelijks het radioprogramma ‘Zakendoen met…’ op BNR Nieuwsradio.

Boek Frits Huffnagel

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Frits Huffnagel. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Frits Huffnagel

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief