dagvoorzitterFrans Miggelbrink

Frans Miggelbrink

Zaalinteractie is het belangrijkste voor elke bijeenkomst. Daar kun je heel filosofisch over doen maar de kern is dat je capabel bent om een warm contact te maken met elke deelnemer in elke zaal. En die kwaliteit bezit Frans Miggelbrink. Of dat nu een raad van bestuur is of alle dames van de thuiszorg uit de regio. Of beiden tegelijkertijd. Frans is de man die een congres of een symposium tot leven laat komen.

Offerte aanvragen

Opdrachtgever:” Frans weet het begrip authenticiteit inhoud te geven zoals het hoort: niet door er over te praten, maar simpelweg door te zijn wie hij is. Daardoor weet je meteen wat je aan hem hebt. Bovendien kan hij als dagvoorzitter zeer laagdrempelig mensen benaderen en gesprekken voeren over de zaken die er werkelijk toe doen. En dat is een aanwinst in de congreswereld!”

Frans Miggelbrink uit Gelderland is vooral Achterhoeker en werkt als presentator, ceremoniemeester, congres entertainer, workshopleider, bedrijfs-filmmaker. Hij gebruikt al zijn vaardigheden om een evenement tot zijn recht te laten komen. Dat kan op de beursvloer. Dat kan in de bedrijfskantine waarbij altijd de sfeer bepaalt of de boodschap overkomt.

Inzetbaar als presentator, dagvoorzitter, debatleider, gespreksleiding, moderator, spreker.

Twintig jaar ervaring met evenementen als communicatie middel. Scriptschrijver voor de Nederlandse Onderwijs Televisie en de AVRO geweest. Columnist over evenementen in vakblad FZ nu Eventbranche magazine, de Gelderlander. Hij geeft workshops over de nieuwe media, social networks in een update sfeer.

Boek Frans Miggelbrink

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Frans Miggelbrink. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Frans Miggelbrink

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief