dagvoorzitterFien Vermeulen

Fien Vermeulen

Fien Vermeulen wil mensen informeren over wat er gebeurt in de wereld, en dan op een leuke manier.

Offerte aanvragen

Fien Vermeulen (1991) is presentator en woont naar eigen zeggen in de mooiste stad van Nederland: Amersfoort. Ze studeerde cum laude af aan de Universiteit van Amsterdam in Neerlandistiek, met een specialisatie retorica en discoursel analysis. Als presentator valt Fien nog dagelijks terug op die basis van overtuigingskracht en onderzoek. Al vanaf dat Fien als klein meisje het jeugdjournaal zag, wist ze dat zij ook dat venster wilde bieden: mensen informeren over wat er gebeurt in de wereld, en dan op een leuke manier.

Verder presenteert Fien verschillende online programma’s. In de Ochtendshow To Go zorgde Fien voor een up to date begin van de dag. Bij LINDA.TV vertelt Fien in Kankermonologen over haar gevecht tegen lymfeklierkanker. Voor KWD presenteerde ze als ambassadrice samen met John Williams de Lampionnen Actie. Ook presenteert ze diverse bedrijfsvideo’s voor uiteenlopende bedrijven en charitatieve instellingen.

 

 

In haar keynote ‘Hoe word ik een survivor?’ laat Fien zien dat overleven eigenlijk de basis van leven is, en dat elke werknemer het verdient om daar eens aandacht aan te besteden. Fien schudt mensen wakker, en krijgt daarbij de zaal onvermijdelijk aan het lachen – en aan het huilen. Haar verhaal over kanker, onwaarschijnlijke ambitie, zelfkennis en vastzitten op een onbewoond eiland leidt tot belangrijke inzichten.

Boek Fien Vermeulen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Fien Vermeulen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Fien Vermeulen

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief