dagvoorzitterFemke Wolthuis

Femke Wolthuis

Ze kondigt sprekers aan en leidt de discussie, het debat of rondetafelgesprek op een alerte en persoonlijke manier. Op haar eigen, unieke en ontwapenende wijze zorgt ze er voor dat uw thema optimaal over het voetlicht komt.

Offerte aanvragen

De Groningse presentatrice/cabaretière Femke Wolthuis is momenteel de radio nieuwslezer van de NOS. Voordien was zij het gezicht van RTV Noord en bijna tienjarige verbonden aan het RTL ontbijtnieuws, dat zij afgewisselend met Jan de Hoop presenteerde.Daarnaast is Femke Jurylid van het Amsterdams Kleinkunst festival. regelmatig via columns en blogs.

Femke werd geboren en getogen in Groningen en bezocht het Maartenscollege in Haren. Daarna studeerde ze aan de toneelschool in Maastricht, Theater- en mediawetenschappen in Utrecht en aan de universiteit van Dublin.

“Ontspannen, humor, inhoud, dat zijn de begrippen waar Femke zich aan verbindt.”

Haar theaterachtergrond zorgt voor een originele benadering van uw evenement. Een zingende presentatrice? Dat kan!

Samen met Eric Bergsma vormt Femke Wolthuis onder de naam Typisch! al sinds 1997 een beproefd en veelzijdig inzetbaar presentatie- en cabaretduo. Humor relativeert en verbindt. Een discussie door hen beiden geleid, kan verschillende invalshoeken gelijkwaardig bedienen. Een spannend en origineel alternatief voor lange toespraken en oeverloze discussies!

Boek Femke Wolthuis

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Femke Wolthuis. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Femke Wolthuis

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief