dagvoorzitterEveline Brandt

Eveline Brandt

Eveline Brandt (1968) verdiept zich als journalist en als gespreksleider al zo’n twintig jaar in de gezondheidszorg.

Offerte aanvragen
Als journalist schrijft zij veel en graag over medische wetenschap, gezondheid en gezondheidszorg. En als dagvoorzitter/gespreksleider begeeft zij zich met evenveel belangstelling en betrokkenheid op dat terrein van lichamelijke en geestelijke gezondheid(szorg).

Haar journalistieke ervaring (bij kranten als Trouw en de Volkskrant en bladen als Psychologie Magazine en Medisch Contact) maakt Eveline Brandt sterk in het stellen van prikkelende vragen, in het dóórvragen en in het leggen van verbanden tussen de verschillende standpunten.

Inzetbaar als presentator, dagvoorzitter, debatleider, gespreksleider en moderator, ook in het Engels.

Een congres of debat bereidt zij op eenzelfde wijze voor als een journalistiek artikel: zij leest zich grondig in en belt alle sprekers of panel-leden op voor een inhoudelijke voorbespreking. Ook denkt zij graag van te voren mee met haar opdrachtgevers over de vormgeving van een zo sprankelend en spraakmakend mogelijk programma. Heel belangrijk vindt zij het creëren van een goede, vrolijke en respectvolle sfeer waarbij iedereen volop de ruimte krijgt, maar zij zelf altijd de regie stevig in handen houdt.

Referentie okt 2015

IDEAL Ageing. Connecting Development and Late Life Health

We waren heel erg blij en onder de indruk van je, ook veel mensen in het
publiek.
Het is als organisator van een congres ontzettend fijn als het verloop van de discussie echt aan een dagvoorzitter kan worden overgelaten. Jij bent met verve dagvoorzitter geweest bij IDEAl, wat een internationaal congres was met een ongewoon brede scope. Het is echt een lastige klus om daar een soepel verlopend geheel met mooie discussies van te maken. Je achtergrond kennis op het gebied van gezondheidsonderzoek en zorg is groot, het viel ons allemaal op hoe gemakkelijk je aan de discussie gestalte kon geven.
Chapeau. Ook de voorbereiding was grondig, to the point en vooral ook heel erg plezierig. Ik begrijp ook niet precies hoe je ons in de hand hield maar met een heel prettige benadering iedereen op tijd te hebben waar je ze wilt hebben, is echt heel erg knap. Dankjewel en we zullen je zeker bij een volgende gelegenheid graag terug vragen.

Boek Eveline Brandt

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Eveline Brandt. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Eveline Brandt

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief