dagvoorzitterElisabeth van den Hoogen

Elisabeth van den Hoogen

Elisabeth van den Hoogen (1969) woont in Utrecht en leidt inmiddels ruim twaalf jaar debatten op het gebied van politiek en maatschappij.

Offerte aanvragen

In 1994 is zij afgestudeerd in Staats- en Bestuursrecht aan de Universiteit Utrecht en daarna was zij jarenlang politiek verslaggever bij achtereenvolgens RTV Utrecht, AD/UN en RTV Noord-Holland.

In 2007 is ze voor zichzelf begonnen als debatleider/journalist. BNR Nieuwsradio is haar grootste journalistieke opdrachtgever, ze werkt daar zeer geregeld als verslaggever/redacteur. Ook werkt ze sinds begin 2009 wekelijks als verslaggever voor Omroep Flevoland.

“De maatschappelijke en politieke onderwerpen van haar debatten lopen uiteen van ruimtelijke ordening, zorg, verkeer, milieu en jeugd, tot politieke twisten en partijpolitieke dilemma’s.”

Terugkerende opdrachtgevers voor debatten zijn onder meer debatcentrum Tumult in Utrecht en VNG Utrecht. Eén van haar specialiteiten is het leiden van verkiezingsdebatten, bij alle soorten verkiezingen (gemeenteraad, Provinciale Staten, Tweede Kamer en Europees Parlement). De rol van moderator en presentator ligt haar ook goed – denk bijvoorbeeld aan inspraakavonden, al zoekt zij daar altijd een inhoudelijke rol bij.

Elisabeth valt op door haar gedegen voorbereiding, haar passie voor politieke en maatschappelijke onderwerpen, haar vasthoudendheid in interviews als dat nodig is, haar talent om het publiek een goede rol te geven in een discussie en haar vermogen om meerdere vormen op een creatieve, vlotte en sfeervolle manier toe te passen in een bijeenkomst.

Boek Elisabeth van den Hoogen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Elisabeth van den Hoogen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Elisabeth van den Hoogen

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief