dagvoorzitterElco van der Wilt

Elco van der Wilt

Elco van der Wilt is specialist in het voorzitterschap van inspraakavonden, politieke en culturele debatten. Elco is scherp, objectief en durft de beestjes bij de naam te noemen. Met Elco als voorzitter krijgt u een debat waarbij elke deelnemer voor vol wordt aangezien en waar verbanden worden gezocht en gevonden.

Offerte aanvragen

Elco houdt van het debat. Discussie brengt mensen nader tot elkaar, juist door de verschillen duidelijk te maken. Elco is vier jaar lang fractievoorzitter geweest voor D66 in de gemeenteraad van Groningen. Daar heeft hij zich ingezet voor het thema burgerparticipatie. Inmiddels heeft hij een bedrijf op het gebied van jongerenparticipatie en zet hij zich in op het verbinden van burgers en politiek. Daarnaast is hij actief in het culturele veld.

Elco is tevens voorzitter van Stichting Clear, die sinds 2004 zeer succesvol de World Press Photo tentoonstelling voor 10.000 bezoekers naar Groningen haalt.

Inzetbaar als presentator, dagvoorzitter, debatleider, gespreksleiding, moderator.

Boek Elco van der Wilt

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Elco van der Wilt. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Elco van der Wilt

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief