dagvoorzitterEdwin Mooibroek

Edwin Mooibroek

Edwin Mooibroek is een zeer ervaren buitenland journalist in politiek en internationaal zakendoen en werkt al ruim 25 jaar freelance voor toonaangevende landelijke en regionale media.

Offerte aanvragen

Als zeer ervaren journalist neemt hij geen genoegen met een algemeen antwoord maar vraagt door. Daardoor zal uw bijeenkomst niet in algemeenheden blijven hangen, maar ook echt resultaat hebben. Of uw evenement nu gaat over politiek, ondernemen, duurzaamheid, innovatie of economie. Edwin zal zich helemaal in het onderwerp verdiepen.

Als 19 jarige begon hij als verslaggever bij de AVRO, presenteerde nieuwsprogramma’s bij BNR-Nieuwsradio, RTV Noord-Holland, de Wereldomroep en Radio Utrecht. Daarnaast werkte hij voor RTL-Nieuws, Trouw, Radio 538, Het Parool, Het Financieele Dagblad, en het ANP. De laatste jaren is hij een van de bekende stemmen van BNR Nieuwsradio.

Edwin is presentator, dagvoorzitter, interviewer debatleider en spreker.

Naast presentator/dagvoorzitter is Edwin Mooibroek ook in te huren als spreker als het over Indonesië gaat. Het land is voor Nederlandse bedrijven erg interessant. Edwin Mooibroek komt al meer dan 15 jaar meerdere keren per jaar in Indonesië. Hij woonde in totaal 4 jaar in Jakarta . Hij werkte daar als correspondent voor onder meer RTL-Nieuws, Trouw, EenVandaag, het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio.

Boek Edwin Mooibroek

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Edwin Mooibroek. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Edwin Mooibroek

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief