dagvoorzitterEddy Zoëy

Eddy Zoëy

Eddy Zoëy doet van álles, maar de meesten kennen hem van z’n tv-programma’s, als ‘Take Me Out’ en ‘Expeditie Robinson’.

Offerte aanvragen
Eddy Zoëy (Geboren te Almelo) studeerde af aan de kunstacademie en ontwierp voor tijdschriften als OOR, Hitkrant, Autovisie en schreef voor verschillende artiesten als Romeo, Kinderen v kinderen, Kim Lian, Ruth Jacott en anderen.

Naast het schrijven van liedjes komt daar dan later minof meer toevallig de TV om de hoek. In het begin TV Oost, en daarna ook BNN. In anderhalf jaar tijd wordt Eddy een bekend TV-gezicht door verschillende gedurfde televisieprogramma’s, waaronder ‘De Liegende Hollander’.
Van 2004 t/m 2008 is Eddy naast z’n TV-werkzaamheden voor BNN ook op radiostation 3FM te horen als weekendjock.

“Voor Eddy presentator werd maakte hij muziek. Hij zingt, speelt goed gitaar, produceert en componeert muziek en schrijft ook teksten.”

In 2009 maakt Eddy in de reeks ‘Nu we er toch zijn’ een probleemwijken-editie, en nog een zomerreeks vanuit Engeland, om vervolgens (na 10 jaar BNN, met daarin 9 seizoenen ‘Nu we er toch zijn’) afscheid te nemen van BNN. Eddy stapt over naar RTL5.
Daar maakt hij programma’s als ‘The Phone’, ‘Ibiza 24/7’, ‘Wie is de reisleider?’ en huidig lopende succesprogramma’s.

Boek Eddy Zoëy

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Eddy Zoëy. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Eddy Zoëy

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief