dagvoorzitterDolf Jansen

Dolf Jansen

Dolf is de snelste cabaretier en dagvoorzitter/presentator denkbaar, hij spreekt net zo vlug als hij loopt.

Offerte aanvragen

Hij schrijft, veel: columns, verhalen, gedichten, liedteksten, reisverhalen etc. Hij schrijft vaak op maat voorstellingen voor bedrijven, congressen etc., interviewt met scherpe tong en zit met passie dagen voor als dagvoorzitter.

Samen met Hans Sibbel was hij jarenlang onderdeel van het duo LebbisenJansen, maar de heren gaan steeds meer hun eigen weg. Dolf maakte in het theater een viertal solovoorstellingen, maakte eind 2008 ECHT, zijn oudejaarsvoorstelling, en in 2009 Altijd verder, een voorstelling gebaseerd op zijn boek over hardlopen.

In 2010 volgde een speciaal eenmalig verkiezingsprogramma ‘Uitslag’ in de Kleine Komedie en sloot hij 2010 af met wederom een Oudejaarsvoorstelling. In 2011 gaat hij de theaters langs met ‘Als ik het niet doe, doet niemand het, en ook daar zal wel weer een reden voor zijn’. Een voorstelling die 3 verschillende vormen zal aannemen.

Dolf Jansen is creatief. Hij schrijft columns, gedichten, liedteksten, reisverhalen, interviews en voor diverse televisieprogramma’s. Ook maakt hij geregeld speciale voorstellingen op maat voor bedrijven, congressen etc. en interviewt met scherpe tong. Op de radio is Jansen elke zondag te horen met ‘Afslag Thunderroad’ en elke zaterdagmiddag met ‘Spijkers met Koppen’.

Boek Dolf Jansen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Dolf Jansen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Dolf Jansen

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief