dagvoorzitterDieuwertje Blok

Dieuwertje Blok

In 1980 begon Dieuwertje bij de KRO als televisieomroepster. Vervolgens presenteert ze Sport op Maandag, KRO’s Middageditie en voor de VARA de programma’s Filmnieuws, Zomertijd en Drie vrouwen. Aan het eind van de jaren tachtig stapt ze over naar de commerciële omroep RTL-Véronique.

Offerte aanvragen

In de negentiger jaren keert ze terug naar de KRO televisie met ‘Ontbijt TV’ en maakt een serie onder de titel ‘Er is meer tussen Hemel en Aarde’. Vanaf 2004 maakt ze samen met Theodor Holman het praatprogramma ‘Dolce Vita ‘. Van 2008 t/m maart 2011 horen we haar Blok drie dagen per week in het radioprogramma De Ochtendshow bij de regionale zender Omroep West, de omroep voor Zuid-Holland Noord. Verder is ze de vaste vervanger van Mieke van der Weij in de TROS Nieuwsshow op zaterdagochtend op Radio 1, die ze dan presenteert met haar echtgenoot Peter de Bie.gs.

Blok zit verder in de Raad van Advies van Een Ander Joods Geluid, is ambassadeur van de Hartstichting, bestuurslid van de Volksuniversiteit en vrijwilliger voor VluchtelingenWerk.
Natuurlijk laat Dieuwertje in december menig kinderhart sneller kloppen in haar rol als nieuwspresentatrice van Het Sinterklaasjournaal

Dieuwertje Blok is via Persona Grata rechtstreeks te boeken als: dagvoorzitter, presentatrice of discussieleider.

Boek Dieuwertje Blok

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Dieuwertje Blok. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Dieuwertje Blok

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief