dagvoorzitterDiederik Smit

Diederik Smit

Diederik Smit is van origine cabaretier. In 2009 won hij het Groninger Studenten Cabaret festival en was in 2011 finalist bij Camaretten.

Offerte aanvragen

Dagelijks sluit hij het EO-radioprogramma Dit is de Dag af met de rubriek de ‘Dag van Diederik’. Voor WNL presenteerde Diederik Smit van september 2010 tot juni 2012 elke dinsdagnacht op Radio 1 Globaal Nieuws van De Speld en tussen 2012 en 2015 presenteerde hij deze rubriek bij Rick in de Morgen bij Radio Veronica.

’’Als schrijver werkt Smit voor het satirisch online nieuwsmagazine De Speld. Zijn columns verschijnen in diverse kranten, waaronder de Volkskrant en het Brabants Dagblad.[2]

Diederik Smit wint tv quiz De Slimste Mens 2015.

Hij maakte een oudejaarsconference voor NOS in 2011 en In 2012 schreef Dierik Smit bij Humor TV vijf afleveringen van Studio Televisie TV, ‘over ambitie en geweld’.
Verder leverde hij bijdragen aan oa Zondag met Lubach en de satirische rubriek ‘Je mist meer dan je ziet’ van De Wereld Draait Door.

Via Twitter stuurt Diederik Smit dagelijks stuurt hij zijn grappen de wereld in, ook over het Nederlands elftal. “Toch zie je dat ze achterin niks weggeven, leuk om naar te kijken’’, stuurde hij de wereld in tijdens de oefeninterland Nederland – Wales. ,,Ik vind het gewoon leuk om over bepaalde onderwerpen te twitteren.
Naast onderdeel van “de Speld” is Diederik is beschikbaar als sidekick op uw congres, symposium of evenement voor zijn visie op uw thema.

Boek Diederik Smit

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Diederik Smit. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Diederik Smit

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief