dagvoorzitterDe Voorzitters

De Voorzitters

De kracht zit ‘m in de verschillen zeggen ze zelf. Ze hebben zo hun eigen ideeën en blinde vlekken, hun eigen passies, gebreken, talenten en beperkingen. Wat Mick niet kan, kan Bartho en waar hij hapert krijgt Mick de flow.

Offerte aanvragen

Voorzitten is een kunst, die je moet leren beheersen. Behalve voorzitters zijn Bartho Smit en Mick Hartstra, tevens performers, debatleiders, interviewers, acteurs en tekstschrijvers. Beiden uniek en samen op hun best.

De Voorzitters uit Groningen. In een goede balans tussen ernst en humor, maken wij uw bijeenkomst tot een succes. Kernbegrippen van De Voorzitters: activerend, inspirerend, stimulerend, stemt tot nadenken, net even anders, humoristisch, creatief, spiegelend, provocerend, prikkelend, origineel.

“De voorzitters uit Groningen….net even anders.”

Mick Hartstra:

De 30 jaar werkervaring is niet alleen opgebouwd als de zon scheen. Reorganisaties, fusies en bezuinigoperaties, ze kwamen allemaal voorbij. Als woordvoerder heeft hij de nodige praktische ervaring in crisiscommunicatie. Hij weet hoe snel een imago beschadigd is en hoe moeilijk het weer is op te bouwen.

Bartho Smit:

Communiceren met zeer verschillende mensen, zo zou je zijn loopbaan kunnen samenvatten. Met studenten in het hoger beroepsonderwijs, maar ook met verstandelijk gehandicapten in zorginstellingen, met jonge ouders via een publiekstijdschrift, met cliëntadviseurs bij een bank, met hulpverleners in de psychiatrie… Als manager, als docent en trainer, als journalist, als adviseur, als congresvoorzitter. Al 35 jaar vol energie, in beweging, en geboeid door mensen.

Boek De Voorzitters

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van De Voorzitters. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor De Voorzitters

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief