dagvoorzitterCornald Maas

Cornald Maas

Cornald is wekelijks op Ned 2 te zien als presentator in het kunst- en cultuurprogramma ‘Opium’ van de AVRO met specials vanaf de Uitmarkt en Oerol en specials over theater-ikonen.

Offerte aanvragen

Hij is schrijver, journalist, mediacommentator en televisiepresentator .
Cum laude afgestudeerd in argumentatietheorie en conversatieanalyse en werd snel bekend als columnist van de Volkskrant waar hij columns schreef over TV en interviews maakte voor het kunstkatern, waaronder de succesvolle series ‘Op de Helft’ en de reeks ‘Trotse Ouders’.

Cornald Maas was (eind)redacteur bij ‘Sonja op Zaterdag’, ‘De Schreeuw van de Leeuw’ en ‘De Plantage’ en schrijft daarnaast ook nog voor LINDA. Hij is succesvol auteur met bestellers op zijn naam, waaronder ‘Trotse Ouders’ ,‘Op de helft’ en ‘Roem in Nederland’.

Cornald is beschikbaar als dagvoorzitter, presentator en spreker.

Voor het grote publiek is Cornald de voormalig juryvoorzitter van het Nationaal Songfestival en NOS-commentator voor het Eurovisie Songfestival, Dit jaar is hij voorzitter van de jury van de Musical Awards. Met een rijk geschakeerde belangstelling voor maatschappelijke kwesties is Cornald Maas een van de meest veelzijdige mannen binnen het Nederlandse medialandschap.

Boek Cornald Maas

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Cornald Maas. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Cornald Maas

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief