dagvoorzitterCharles Groenhuijsen

Charles Groenhuijsen

Als schrijver, columnist, consultant, spreker en moderator voor inhoudelijke discussies en feestelijke bijeenkomsten waarbij hij moeiteloos in zowel Nederlands als Engels opereert.

Offerte aanvragen

Hij spreekt veelvuldig over nationale en internationale politiek, economie en zakenleven. Maar er kan meer. Spreker of dagvoorzitter over uiteenlopende onderwerpen als internationaal transport, het politieke klimaat in Nederland, ontwikkelingen in het Nederlandse onderwijs, multinationale business-financing, Internet-telefonie, de toekomst van de hypotheekmarkt, kansen voor midden- en kleinbedrijf, nieuwe toepassingen van business-software, de uitbreiding van de EU, de uitdagingen van de Nederlandse industrie en logistiek.

Uiteraard wordt hij ook als kenner van de VS gevraagd te spreken over de meest uiteenlopende Amerikaanse onderwerpen. Gaat de wereld echt anders naar de VS kijken nu George Bush in het Witte Huis plaats heeft gemaakt voor Barack Obama? Kan de nieuwe president het gedeukte imago van Supermacht Amerika weer glans geven?
In spreekbeurten, columns en artikelen bespreekt Groenhuijsen de Amerikaanse politiek en economie. Is Europa beter dan de VS opgewassen tegen de uitdagingen van de 21ste eeuw? Is Amerika in verval?

Presentator, dagvoorzitter, debatleider, gespreksleiding, moderator, spreker.

Boek Charles Groenhuijsen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Charles Groenhuijsen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Charles Groenhuijsen

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief