dagvoorzitterBo van der Meulen

Bo van der Meulen

Momenteel is Bo te horen als Engeland correspondent voor NCRV Radio 1 Lunch

van der Meulen(1962) werkte bij de Vara als casting director van de Matinee op de Vrije Zaterdag en casting adviseur voor de TROS opera concerten.

Offerte aanvragen

Hij was presentator van “Juist Afgestemd”waarin hij nieuwe vokale CD’s besprak en samen met Clairy Polak en later met Cox Habbema, presentator van het wekelijkse cultuurmagazine “Ophef en Vertier”. Verder presenteerde hij de radioprogramma’s Roodgloeiend, Ontbijtradio en Spijkers met Koppen.

Hij is muziek producent van het populaire televisie programma “Una Voce Particolare en was bestuurslid en lid van de artistieke commissie van het Internationaal Vocalisten Concours ‘s Hertogenbosch. Voor de TROS produceerde hij een documentaire over Giacomo Puccini en presenteerde hij 50 jaar Eurovisie Songfestival.

Bo van der Meulen spreekt 5 talen vloeiend.

Sinds 2001 woont en werkt hij in London. Voor de BBC werkt hij als producer aan opera’s en de Proms. Hij werkte mee aan een avondvullend herdenkings programma over Maria Callas en verzorgde CD besprekingen voor BBC Radio3. In 2007 maakte hij zijn BBC debuut als televisie presentator in de Proms waarvoor hij de beroemde sopraan Renée Fleming interviewde.

Voor de AVRO presenteerde hij een concert met Renée Fleming die hij ook gedurende een half uur (in het Engels) interviewde in de Kleine Zaal van het Concertgebouw.
Bo werkt regelmatig als opera deskundige mee aan televisie produkties en is jurylid voor de Royal Philharmonic Society Awards.

Voor Pathé-Tuschinki presenteert hij de opera voorstellingen van de Metropolitan Opera in New York. Hij geeft regelmatig lezingen over opera en musical en presenteerde hij voor de TROS het grote 80ste verjaardags concert voor musical grootheid Stephen Sondheim. Hij introduceerde in twee talen de finales van het Internationaal Vocalisten Concours in ’s Hertogenbosch.
Hij presenteert het opera theater programma “Back Stage at the Opera” en schrijft CD recensies voor tijdschriften zoals “Italie Magzine”.

Boek Bo van der Meulen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bo van der Meulen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Bo van der Meulen

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief