dagvoorzitterBindervoet & Henkes

Bindervoet & Henkes

Aanstekelijk taalplezier gegarandeerd. Taalvirtuozen worden ze genoemd. Maar dat woord staat niet in hun woordenboek.

Offerte aanvragen
Als schrijver en vertaler moet je gewoon alle registers open kunnen trekken, vinden ze. Dat is je werk. Punt. Kein keloel, om met Ernst Happel te spreken. Geef ze een bot en ze maken er een boot van. Geef ze een subject en ze maken er een object van. Van de Beatles tot Bob Dylan, ze maken er wat nieuws van. Het hoeft (voordeel van het duoschap) geen seconde stil te zijn..

Geboren als Erik Bindervoet & Robbert-Jan Henkes in 1962. En in 1982 nog een keer als redacteur van het tijdschrift Platforum, maritiem- filososfisch tijdschrift dat zich richt op kennisvelden die in de belangstelling staan, menselijke intermezzo’s, voordrachten, introducties, presentaties en dagsluitingen. In poëzie, liedteksten en proza, in woord en beeld. Van alle markten thuis dus. Schreven romans, gedichten, pamfletten, manifesten, hedendaagse evangelies etc.

“Geef ze een presentatie en voordracht, en u hoeft zelf niets meer te doen, behalve met de oren wapperen.”

Vertaalden onder andere Finnegans Wake van James Joyce, Hamlet van W.Shakespeare, de liedjes van de Beatles, het volledige werk van Bob Dylan en vele liedjes uit de Top 2000 voor de Met Andere Woorden Band en KRO’s theater van het sentiment. Traden getweeën op tijdens vele gelegenheden, waaronder Oerol, Sunsation, Lowlands, De Nacht van de Filosofie, Pinc, Crossing Border, voor de radio en in vele boekwinkels, bibliotheken en theaters in binnen- en buitenland. Acteerden met toneelgroep ’t Barre Land in het door hen vertaalde toneelstuk De Laatste Dagen der Mensheid van Karl Kraus.

Boek Bindervoet & Henkes

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bindervoet & Henkes. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Bindervoet & Henkes

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief