dagvoorzitterBert Haandrikman

Bert Haandrikman

Bert Haandrikman presenteert elke vrijdag Tijd voor Twee op Radio 2
Sinds 2000 werkt hij bij de KRO, als verslaggever en redacteur van het dagelijkse Radio 2-programma Tijd voor Twee.

Offerte aanvragen

In de zomer van 2002 verving hij voor het eerst vaste presentator Frits Spits toen deze op vakantie was en vanaf 2006 neemt hij de vrijdag-uitzending van Tijd voor Twee voor zijn rekening.

Bert maakte in 2004 een uitstapje naar 3FM. Op die zender presenteerde hij Haandrikman bij nacht en verving hij Cobus Bosscha in JaCobus. Op Radio 2 valt hij in bij Theater van het Sentiment.

Aan het eind van elk jaar is Bert één van de presentatoren van het grootste radio-evenement van het jaar, de Top 2000.

Haandrikman is geboren in 1971 te Borger.. Na de mavo, de meao en de propedeuse van de lerarenopleiding studeerde Bert Nederlands en Journalistiek aan de Rijksuniversiteit in Groningen. In die stad kreeg hij halverwege de jaren negentig zijn eigen programma op de stadszender Oog Radio en draaide hij als dj plaatjes bij de katholieke studentenvereniging Albertus Magnus.

In 1997 ging Bert bij de regionale omroep Radio en TV Noord werken. Daar werd hij letterlijk in één klap beroemd toen hij tijdens een live-reportage knock-out werd geslagen. Naast het radioprogramma Het Eeuwige Weekend kreeg Bert er ook zijn eigen televisieprogramma: Podium Noord.
Foto Bron: KRO

Boek Bert Haandrikman

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bert Haandrikman. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Bert Haandrikman

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief