dagvoorzitterArjen van Leeuwen

Arjen van Leeuwen

Arjen is een zeer ervaren allround senior communicatieadviseur met een duidelijke visie op communicatie.

Offerte aanvragen

Over Arjen

Goede communicatie is gebaseerd op duidelijke omgangsvormen en respect. Hij kan mooie voorbeelden uit de praktijk opdissen, herkenbaar en soms onvoorstelbaar. Zijn ervaring deelt hij ook met studenten bij de SRM. Tevens werkt hij als mentor/intervisiebegeleider bij de vakvereniging voor Communicatie, Logeion, om vakgenoten weer op de goede weg te helpen. Ook in het werkveld van Risico- en Crisiscommunicatie is hij deskundig.

Door zijn jarenlange ervaring/inzet bij Crisismanagement Groningen als provinciaal GBT piketvoorlichter en deelname aan de Regionale Vakgroep Risicocommunicatie in Groningen, heeft hij op het vlak van risico- en crisiscommunicatie veel kennis en ervaring opgebouwd. Deze kennis zet hij nu in bij zijn werk in de provincie Drenthe, waar hij deel uit maakt van het kernteam crisiscommunicatie. 

Informatieavonden met betrokken inwoners weet hij met de juiste aanpak, voor alle betrokken partijen, zinvol te laten verlopen met aandacht en goede zorg voor iedereen.

Onlangs is hij ook door de GGD Drenthe gevraagd om tijdelijk als Coördinator Communicatie Mexicaanse Griep aan de slag te gaan en de complete communicatie te stroomlijnen. Sinds begin 2000 is hij veel gevraagd als discussieleider en dagvoorzitter voor uiteenlopende onderwerpen. Informatieavonden met betrokken inwoners weet hij, met de juiste aanpak, voor alle betrokken partijen zinvol te laten verlopen, met aandacht en goede zorg voor iedereen.

Arjen is uitgebreid geschoold in het communicatievak. De afgelopen twintig jaar is hij voor verschillende organisaties als communicatieadviseur actief geweest, w.o.: gemeenten Groningen, Ooststellingwerf, Boarnsterhim en Haren, het Europees Parlement en Teesside TEC (UK). Ook heeft hij de nodige ervaring opgedaan met sport- en evenementenorganisatie. Op dit moment is hij werkzaam bij de gemeente Hoogeveen als teamleider Communicatie. Daarnaast is hij veel gevraagd als discussieleider op informatieavonden of als dagvoorzitter bij congressen.

Boek Arjen van Leeuwen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Arjen van Leeuwen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Arjen van Leeuwen

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief