dagvoorzitterAnouschka Laheij

Anouschka Laheij

Betrokken, inhoudelijk goed voorbereid, snel, pittig, charmant en gericht op concrete resultaten.

Offerte aanvragen

Anouschka Laheij heeft het allemaal in huis. Woonachtig in den Haag en sinds 2007 werkzaam als gespreksleider en dagvoorzitter. Ze heeft inmiddels bijeenkomsten in alle soorten en maten over uiteenlopende (maatschappelijke) thema’s mogen leiden.

Een politiek debat met de lijsttrekkers van de tweede kamer verkiezing, een ICT congres of een cultureel festival? Een zaal van 800 man of een kleine ronde tafeldiscussie? Laheij modereert ze allemaal. Dit doet ze vol overgave en enthousiasme. Haar achtergrond als politicoloog en psycholoog zijn daarbij een perfecte mix, scherp waar het moet…begrip waar het hoort. En ingelezen zal ze altijd zijn.

“Haar achtergrond als politicoloog en psycholoog zorgt voor een perfecte mix.”

Als gespreksleider denkt ze graag met haar opdrachtgever mee over het gewenste doel van een congres. De werkvormen die gekozen worden zijn namelijk cruciaal om de gewenste outcome te realiseren.

‘Een onafhankelijke dagvoorzitter zochten we die mensen kon uitdagen om een oprechte discussie met elkaar te hebben, die zou leiden tot concrete resultaten. Die hebben we voor 100% gevonden in Anouschka Laheij. Met haar creativiteit, fingerspitzengefühl, kennis van zaken en vaart werd de conferentie een zinvolle bijeenkomst met de gewenste resultaten’!

Boek Anouschka Laheij

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Anouschka Laheij. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Anouschka Laheij

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief