dagvoorzitterAnnechien Steenhuizen

Annechien Steenhuizen

Vanaf 13 mei 2013 is Annechien Steenhuizen het nieuwe gezicht van het NOS Achtuurjournaal, dat zij afwisselend met Rob Trip presenteert, maar al sinds november 2011 is ze een van de vaste presentatoren bij het NOS Journaal.

Offerte aanvragen

Annechien is een professional. Ze is grondig en bewust van het thema van uw bijeenkomst. In haar inleidingen alsook in de interviews levert Annechien oprechte kwaliteit op het podium. Bovendien is het haar welgemeende en intelligente uitstraling die het publiek meeneemt naar een hoog niveau. 

Annechien Steenhuizen begon, na een studie aan de Utrechtse School voor Journalistiek (1995-1999), bij RTL Nieuws. Ze werkt hier ruim drie jaar op de redactie van 5 in het Land en RTL Nieuwsmagazine.

Inzetbaar als presentator, dagvoorzitter, debatleider, gespreksleiding en moderator.

Niet lang na haar werkzaamheden bij Radio M gaat ze televisiewerkzaamheden doen bij oa TV Utrecht. Vanaf 1 maart 2008 werkt Annechien Steenhuizen een jaar lang mee aan het VARA-programma De Wereld Draait Door als een van de Jakhalzen en vanaf maart 2009 was ze al een van de vaste presentatoren van het NOS Journaal op 3. Sinds 1 november 2011 is Steenhuizen een van de vaste presentatoren bij het NOS Journaal en op 13 maart 2013 presenteerde Steenhuizen voor het eerst Nieuwsuur en het late journaal.

Boek Annechien Steenhuizen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Annechien Steenhuizen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Annechien Steenhuizen

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief