dagvoorzitterAngela Groothuizen

Angela Groothuizen

Op internet bent u maar 2 klikken verwijderd van de bio en CV van Angela. Waar het hier om gaat is dat er naast miss entertainment een aantal kwaliteiten zijn die we minder of amper van haar kennen.

Offerte aanvragen

Toch geldt dat wie haar in één van de grote televisieshows aan het werk heeft gezien, de goede verstaander heeft ontdekt dat Angela de feiten vanuit een warm en menselijk perspectief bekijkt en becommentarieerd. Zij levert altijd een andere en warme menselijke invalshoek.

Angela Groothuizen is streng, houdt de touwtjes in handen, dwingt respect af. Naast vriendelijk, ad rem en vrolijk zijn, slaagt ze er steeds weer in om de essentie boven water te krijgen. Ook een congres of discussie is theater en door haar ervaring weet Angela een zaal toehoorders te door gronden. Zij kan de informatie op een juiste manier vertalen en speelt met gevoelens.

“Met Angela boekt u niet alleen een bekende Nederlander, maar een betrokken en bevlogen dagvoorzitter die enkel goed voorbereid ter plaatse komt!”

Angela Groothuizen is zangeres, theatermaakster, Tv-presentatrice, actrice, programmamaker en moeder. Talkshows, spelshows en kerstshows. Forums, interviews, concerten die kan ze aan elkaar praten. Het is lachen en thuiskomen met Angela. Natuurlijk is er een gedeelte Dolly Dots in haar en herinneren we haar in het televisieprogramma ‘Sex met Angela’, kennen we haar liedjes zagen we haar theaterprogramma’s op tv. Natuurlijk hebben miljoenen haar zien jureren en coachen bij The voice of Holland en X-factor en
hebben we in deze bio veel niet genoemd!

Boek Angela Groothuizen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Angela Groothuizen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Angela Groothuizen

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief