dagvoorzitterAndré van der Zee

André van der Zee

André van der Zee is een veelzijdige presentator, dagvoorzitter & discussieleider uit Overijssel die zich goed weet in te leven in een onderwerp om het daarna enthousiast en duidelijk over te brengen. Met humor als het kan en serieus waar nodig.

Offerte aanvragen

Op dit moment presenteert hij het live programma ‘En dan nog even dit’. In dit spraakmakende tv-programma op TV Oost ontvangt hij verschillende gasten als Femke Halsema, Piet Hein Donner, Henk Kessler, Erik de Zwart en Ivo Niehe.

Dat André duurzaam is blijkt wel uit het tv-programma ‘Natuurlijk’ dat hij produceert en presenteert. In de serie, die op TV Oost wordt uitgezonden, laat hij zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van duurzaam leven. Zo kookt Jonnie Boer van restaurant de Librije een heerlijke maaltijd van duurzame producten en komt André alles te weten over de werking van zonnepanelen terwijl hij met een Solar speedboot over het water racet. Verder is hij ook te zien op RTV Drenthe waar hij het programma ‘Boetenwark’ presenteert.

Ook op het gebied van de infrastructuur weet hij inmiddels veel te vertellen doordat hij voor TV Oost twee jaar het programma ‘Kris Kras’ presenteerde. In veertig afleveringen ging hij kriskras door de provincie Overijssel op zoek naar knooppunten op de weg, het spoor, het water of in de lucht. Door de provincie Overijssel en de Nederlandse Spoorwegen wordt hij regelmatig ingezet als presentator of discussieleider bij een opening van een belangrijke rondweg of nieuw spoor.

André kan goed overweg met kinderen. Voor TV Oost presenteerde hij de Sinterklaasintocht en in theater Ogtrop in Meppel presenteerde hij het Sinterklaasfeest. Verder is André te momenteel te bewonderen in de commercial van de Efteling.

“Met humor als het kan en serieus waar nodig.”

Zijn eerste ervaringen als presentator deed hij op toen hij voor SBS -travel de reisclips ging presenteren. Vakantiebestemmingen werden op dit reisportaal van SBS6 voorzien van een reisclip. Tijdens de vakantiebeurs in Utrecht presenteerde hij de SBSTravel-show.

Boek André van der Zee

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van André van der Zee. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor André van der Zee

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief