dagvoorzitterAlina Kiers

Alina Kiers

Met haar ervaring en achtergrond in de verpleegkunde, haar theatrale mogelijkheden en haar flamboyante presentaties is Alina Kiers de meest gevraagde dagvoorzitter in en rond Groningen

Offerte aanvragen

Alina Kiers studeerde aan de Academie voor Expressie door Woord en Gebaar in Kampen. We kennen Alina met name van de in Groningen megapopulaire cabaretgroep ‘De Bende van Baflo Bill’ en ‘Voorheen de Bende mit Pazzipanten’, daarnaast speelde ze bij Theater te Water, een beroemd regionaal varend theatergezelschap uit het Noorden. 
Ze was/is als actrice betrokken bij een groot aantal professionele theater- en TV-producties.

Alina Kiers verzorgt samen met Frank Den Hollander korte humoristische acts op congressen, symposia, openingen en andere evenementen.

Alina presenteerde radioprogramma’s bij Radio Noord, deed en doet ad-hoc TV-werk en verzorgt presentaties en intermezzo’s op bedrijfsavonden, festivals etc. Voorheen gaf ze presentatieworkshops op de School voor de kunsten van het Noorderpoortcollege.
Ze bedacht en produceerde verschillende theaterprogramma’s en ook drie cd’s.

Boek Alina Kiers

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Alina Kiers. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Alina Kiers

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief