Dagvoorzitter

Dagvoorzitter boeken voor uw congres, symposium of evenement

Een dagvoorzitter boeken op uw congres, conferentie, debat, seminar, symposium of presentatie? Elke grotere meeting heeft tot doel een thema bij uw deelnemers tot leven te brengen. Persona Grata bemiddelt prominente en goede dagvoorzitters. Naast bekende Nederlanders vindt u ook goede en betaalbare dagvoorzitters uit de regio.

Met de keuze van uw dagvoorzitter bepaalt u de toon en de sfeer van uw bijeenkomst. Wij zien de rol van deze moderator, gespreksleider of ook wel inhoudelijke presentator als een theatrale. Alle wetten waarmee een acteur op het podium te maken krijgt gelden namelijk ook voor uw dagvoorzitter. Aandacht, vaart, ritme, helderheid, geloofwaardigheid en timing zijn standaard ingrediënten en kwaliteiten die een goede dagvoorzitter in zich herbergt. Deze tijdelijke technische voorzitter is inhoudelijk onafhankelijk. Een dagvoorzitter formuleert, concludeert en vat samen.

Top 5 Dagvoorzitters:

 

Bekende Nederlander boeken als dagvoorzitter? Een veelgemaakte denkfout is dat een bekende Nederlander ook een goede dagvoorzitter zal zijn. Dat is jammer genoeg niet altijd het geval. Doe geen dingen waar je achteraf spijt van krijgt en vooraf kon weten. Laat je eerst voorlichten. Persona Grata vindt een succesvolle meeting belangrijker dan een mooie naam op het affiche.

Het bureau voor uw dagvoorzitter, presentator en spreker.

Persona Grata
Klaas Schipperlaan 37
9731 KC Groningen

T 050 – 549 09 13
M 06 – 27 26 21 84
Mail: info@dagvoorzitterspreker.nl

Waarom Persona Grata?

  • Snelle communicatie
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bekende en minder bekende dagvoorzitters
  • Heldere prijs
  • Vertrouwd adres
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium