Victor Bonke

Victor Bonke

Victor Bonke is één van de zeer weinige specialisten op het gebied van ‘koude acquisitie’, oftewel de telefoon pakken en een prospect bellen die je nog helemaal niet kent. Voor menigeen is dit zogenaamde ‘koud bellen’ een ware nachtmerrie. Victor is in staat om dit weerbarstige onderwerp op een humoristische, herkenbare en vooral pragmatische manier aan deelnemers van zijn lezingen en workshops over te dragen. Na afloop willen deelnemers er direct mee aan de slag

Koude acquisitie blijkt voor veel commerciële mensen een lastig en vervelend onderwerp, dat ze het liefst blijven uitstellen. Veroorzaakt door een natuurlijke weerstand en vaak zelfs ‘angst’ om onbekenden te bellen. Het werven van nieuwe klanten is echter een noodzakelijke activiteit voor elke organisatie die wil groeien en bloeien, zowel voor startende onder nemingen als voor ‘gevestigde’ bedrijven. Koude acquisitie kan daarbij, als onderdeel van de totale acquisitie mix, een zeer effectieve en kostenefficiënte manier zijn, mits goed toegepast.

Het aanbod van Victor Bonke bestaat uit presentaties, lezingen en trainingen (zowel open als in-company) over effectieve koude acquisitie en over LinkedIn als acquisitietool. Doelgroepen voor wie mijn lezingen relevant zijn, zijn zowel ervaren verkopers, startende ondernemingen, ZZP’ers als grotere organisaties in het B2B-segment.

Acquisitator staat er als titel op zijn visitekaartje, en hij is in staat om de wereld van (koude) acquisitie en acquisitie met behulp van LinkedIn op een zeer onderhoudende, informatieve en interactieve wijze te onthullen. Victor Bonke’s presentaties en trainingen zijn gebaseerd op meer dan 30 jaar zelf bellen, zorgen voor effectievere acquisitie en meer plezier in het bellen van nieuwe klanten.

Informatie aanvraag

Prijs op aanvraag