Sierd Nutma

Sierd Nutma

Veerkracht, avontuur en leiderschap!

Sierd weet zijn uitzonderlijke ervaringen uitstekend te combineren met de laatste theorieën op het gebied van mentale veerkracht en leiderschap. Zijn lezingen zijn openhartig en inspirerend waarbij hij altijd verbinding weet te maken met zijn toehoorders en hen aanzet tot beweging.

Defensie
Als onderofficier bij Defensie leerde hij leidinggeven in de harde praktijk. Missies in het buitenland zorgden voor de nodige ervaring op het gebied van veerkracht en presteren onder druk.
Werkzaam bij het Korps Commando Troepen, de elite eenheid van de Nederlandse krijgsmacht, werd hij internationaal erkend om zijn vakmanschap als scherpschutter en was hij commandant van een Counter Terrorisme team.

Politie
Na 12 jaar operationele ervaring bij de krijgsmacht vervolgde hij zijn werkzame leven bij de Politie.
Ook daar maakte hij deel uit van specialistische teams die werken onder extreme druk.
Voor de Nationale Politie ontwikkelde Sierd Nutma de training Mentale Kracht, een meerdaagse training die verplicht werd gesteld voor 40.000 politieagenten in Nederland.

Avonturier
Op zoek naar groei en ontwikkeling ondernam hij diverse expedities welke gelijknamig zijn aan zijn lezingen. Op maat lezingen met oa veerkracht en leiderschap als onderwerp zijn in overleg mogelijk.

Thema’s en lezingen:

Solo door Siberië
Als eerste mens op aarde trachtte Sierd te voet en met de fiets de route van de Transsiberië Express af te leggen.

Marathon op de Noordpool.
In 2014 nam Sierd deel aan de koudste en zwaarste marathon ter wereld: The North Pole Marathon.
Slechts 4 Nederlanders volbrachten ooit deze uitputtingsslag.

Met rolstoelen en protheses een berg beklimmen
In 2015 leidde Sierd een team welke het mogelijk maakte dat 6 mensen met een lichamelijke beperking een berg in Noorwegen konden beklimmen.

Veerkracht
Door de jaren heen heeft Sierd altijd extremen opgezocht. Bewust de comfortzone verlaten en op zoek naar groei en ontwikkeling.

Informatie aanvraag

Prijs op aanvraag