Rita Spijker

Rita Spijker

Rita Spijker wordt het best getypeerd als een ervaren, innemende en verbindende gastvrouw, dagvoorzitter of presentatrice.
Zij studeerde in 1984 af aan de hogeschool Leeuwarden als docent drama. Na enkele jaren lesgeven verruilde ze de klas voor overheid en bedrijfsleven en werden managers haar leerlingen. Tot 1999 was ze werkzaam als communicatie- en NLP trainer, personal- en teamcoach, en ontwikkelde ze opleidingstrajecten voor leidinggevenden.

Vanaf 1999 als zelfstandig ondernemer in Groningen werkzaam in verschillende rollen en sectoren:

Als actrice en conductor (spelleider) bij voorstellingen ‘ZAALVOLVERHAAL’ van ‘Theater Rob Heiligers’: interactief improvisatietheater waarbij waargebeurde verhalen, verteld door het aanwezige publiek, (10 tot 500 mensen) ter plekke ‘teruggespeeld’ worden. Bijzondere, verbindende, educatieve en inspirerende bijeenkomsten voor organisaties, bedrijven en overheden. Of bij afscheidsbijeenkomsten, jubilea en familiefeesten. Als actrice in rollenspel en entre-acts en als spreekster bij uitvaarten.

Bestseller: Rita Spijker is een veelgelezen auteur van drie romans: ‘Kreukherstellend’ ‘Tussen zussen’ en ‘Hemelkind’ en de verhalenbundel ‘De liefste moeder die ik ooit ken’.

Vanaf 9 februari 2012 is haar nieuwe roman “Ver van mij” verkrijgbaar in alle boekhandels.

Rita geeft workshops creatief schrijven en lezingen over haar boeken en het schrijverschap.

Informatie aanvraag

Prijs:
Tot € 1250,-