Richard Lamb

Richard Lamb

Futuroloog, trendwatcher en ICT/E-commerce expert Richard Lamb is al jarenlang één van de meest gevraagde sprekers in Nederland. Een sympathieke spreker met bijzonder veel kennis van zaken waar hij in het Engels net zo makkelijk over spreekt als in het Nederland. Lamb is één van de topsprekers in Nederland.

Richard de Trendwatcher
Ontwikkel uw eigen toekomstvisie!

De lezingen van Richard Lamb als trendwatcher worden gekenmerkt door een stortvloed aan praktijkvoorbeelden en een hoge mate van interactie met de zaal. Hij laat zijn publiek graag aan de hand van toekomstscenario’s zien welke impact technologie heeft op het dagelijks leven. Richard levert als trendwatcher toekomstvisies op bestelling voor bedrijven, brancheorganisaties, overheidsinstellingen en businessclubs. Dit in de vorm van lezingen, Strategische In-House Brainstorm Sessies en schriftelijk advies. Door zijn achtergrond, informatica, bedrijfskunde en elektronica, is Richard in staat om trends en toekomstvisies te vertalen in succesvolle pragmatische concepten. Niet voor niets wordt hij regelmatig betrokken bij het opzetten van innovatieve projecten bij zowel de overheid als het bedrijfsleven.

Richard de ICT, Internet & E-commerce expert
Richard Lamb is topadviseur op het gebied van de Nieuwe Economie en gespecialiseerd in E-commerce en ICT. Richard was Founding Member van The Council for Internet Commerce die zich bezig hield met The Standard for Internet Commerce. Hij verzorgt als gastdocent E-commerce colleges bij verschillende Hogescholen en Universiteiten.
Richard verleende ook medewerking aan uitzendingen van o.a. NOVA, 2 Vandaag, Teleac, Radar, Tijd voor Twee en Radio Online. Daarnaast is hij een ervaren columnist.
In het verlengde van zijn boek ‘E-commerce.nl ~ Succesvol Elektronisch Zakendoen’ heeft Richard een gelijknamige lezing ontwikkeld. Deze presentatie wordt ook regelmatig gebruikt als leidraad tijdens Strategische In-House Brainstorm Sessies. Daarbij komt onder andere de ‘E-commerce Businessmodellen Piramide’ van Lamb aan de orde.

Richard de Dagvoorzitter & Discussieleider
Als ervaren en inspirerend dagvoorzitter laat Richard Lamb snel een informele sfeer ontstaan, in zowel grote als kleinere zalen. Zijn vaardigheden als discussieleider deed hij op als radiopresentator bij de AVRO en de NOS. Opvallend is zijn gedegen inhoudelijke voorbereiding en zijn ontspannen uitstraling als dagvoorzitter & discussieleider. Hij is bijzonder geschikt voor congressen, perspresentaties, klant/relatiedagen en personeelsbijeenkomsten. Richard neemt ook regelmatig zitting in een vakjury, bijvoorbeeld de Broos van Erp prijs, de High Profile Internet Award en de Thuiswinkel Award.

Mogelijkheden:

 • Lezing standaard (actueel) als trendwatcher
 • Lezing-op-maat (actueel) als trendwatcher
 • Key-note speech tijdens een congres
 • Dagvoorzitterschap & Discussie
 • Dagvoorzitterschap in het Engels
 • Duo dagvoorzitterschap samen met zijn vrouw Lieke Lamb
 • ToekomstTafel™ – lezing & brainstorm
 • InnovatieTafel™ – lezing & brainstorm
 • BigBrainstorm™ – TO DO Methode
 • Persconferenties & Productpresentaties
 • Brainstorm & Boardroom sessie
 • Strategic / Corporate / Personal Coaching

Informatie aanvraag

Prijs:
Vanaf 2950,-