Persona Musica

Persona Musica

Persona Musica ‘covered’ een breed repertoire van de allerbeste popclassics tot de nieuwste danshits. Als het moet bruisen dan bruist het maar moet het ingetogen dan kan dat. Wenst u een hoog feestgehalte dan garanderen zij een onvergetelijke avond met flair, energie en een non-stop hoog tempo. U kiest de sfeer en Persona Musica zet die neer.

Persona Musica is een spetterde partyband die geschikt is voor grote events maar ook past op intiemere gelegenheden. De basisbezetting bestaat uit piano, bas, drums en zang. Deze kan naar wens worden uitgebreid met gitaar en/of saxofoon. Persona Musica is inzetbaar als easy listening gezelschap maar ook als dans en feestband.

 

Opbouw van een avond:

Vaak kiest men voor een combinatie van easy listening en dansmuziek. Bij binnenkomst van de gasten speelt Persona Musica easy listening (de eerste set) waarna de band gaandeweg overschakelt op swingende dansmuziek.

Andere bezettingen:

Persona Musica is een team van muzikanten die in verscheiden combinatie gewent zijn met elkaar te spelen. Als akoestische trio bezetting piano, bas en drums ‘covered’ Persona Musica een mengeling van jazz, pop en latin. Het repertoire bestaat uit herkenbare muziek en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe liedjes. Bijna elke combinatie van piano met zang tot gitaar met sax is hier denkbaar. Ook naar de sfeervolle en intieme duo setting wordt veelvuldig gevraagd.

Techniek:

Er hoeft tot 150 gasten geen extra techniek te worden ingehuurd.

Informatie aanvraag

Prijs:
€ 1000 – € 2000