Paul de Vlieger

Paul de Vlieger

Paul de Vlieger praat u op een boeiende manier bij over de laatste trends op het gebied van cybercriminaliteit en bijbehorende informatiebeveiliging. De lezingen worden ervaren als ‘verhelderend’, ‘vernieuwend’ en ‘van zeer hoog niveau’.
Paul is Iemand met kennis van de strategische en tactische beveiligingsmogelijkheden van bedrijfsgegevens en van security management. Paul de Vlieger brengt de deelnemers van uw congres op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Paul de Vlieger is financieel en operationeel directeur bij Com-Connect & Digitale Opsporing. Na zijn studie is Paul in dienst getreden bij een multinational waar hij verantwoordelijk was voor de ICT security van de diverse vestigingen in Nederland en Europa.

Digitale Opsporing is een door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkend particulier recherchebureau, gespecialiseerd in digitaal en forensisch onderzoek. Dagelijks passeren alle vormen van hedendaagse cybercrime de revue. Identiteitsfraude, oplichting, social engineering, afpersing, hacking… Paul de Vlieger kent ze allemaal.

Informatie aanvraag

Prijs op aanvraag