Myra van Zwieten

Myra van Zwieten

Dr. Myra van Zwieten (1964) is gepokt en gemazeld in het academisch bedrijf en deinst niet terug voor stevige inhoudelijke discussies in overvolle (college)zalen met eigengereide medisch specialisten. Haar eigen ervaring in het communicatieonderwijs komt daarbij goed van pas. Ook in niet-academische kringen voelt Myra zich uitstekend thuis. Thuiszorgmedewerkers, verpleegkundigen, paramedici of patiënten: u kunt ze, in groot of klein congresgezelschap, gerust aan haar zorg overlaten.

Tot voor kort werkzaam in het Amsterdamse AMC kent deze doctor in de medische ethiek het wetenschappelijk klappen van de zweep. Haar specialisatie is de gezondheidszorg – en dat dan weer in de meest brede zin van het woord. Als cultuurpsycholoog is zij altijd op zoek naar de verbinding, ook waar die niet direct aan de oppervlakte ligt.

Vriendelijk en deskundig, met waar nodig een ferme hand, dat is hoe Myra haar rol als dagvoorzitter invult. Ook haar voorbereiding pakt zij gedegen aan. Inlezen in de materie en afstemming tussen de afzonderlijke bijdragen van de sprekers beschouwt ze als vanzelfsprekend onderdeel van haar faciliterende rol. Met voorzitter Myra van Zwieten voorziet u uw congres van diepgang en structuur.

Inzetbaar als dagvoorzitter, gespreksleider en moderator, ook in het Engels.

Informatie aanvraag

Prijs op aanvraag