Merel Westrik

Merel Westrik

Merel is presentatrice en journalist en één van de talenten die gezicht geeft aan de lichting nieuwe journalisten en presentatoren op de landelijke televisie.

Bij de Amsterdamse omroep AT5deed Merel Westrik  ervaring op met de verschillende disciplines als redactie, nieuwsverslaggeving, live-uitzendingen en docusoaps van het televisievak. Na een 10 jarige verbintenis met de lokale zender kwam daaraan in september 2011 een einde. Merel was er werkzaam in het ontbijtprogramma Vandaag de dag. Dagelijkse actualiteit met afwisselende gasten uit de entertainment- politiek en sportwereld en van misdaad tot de dagelijkse wetenswaardigheden. Op vrijdag sloot ze dan samen met haar collega’s Leonie ter Braak of Kristel van Eijk in Vandaag de Vrijdag de week af. In 2012 maakte Merel Westrik ook deel uit van het roulerende gezelschap ‘tafelgasten’ dat Matthijs van Nieuwkerk bij staat  in De Wereld Draait Door. Daarnaast presenteerde Merel  die zomer het programma Half 8 Live op het voormalige tijdslot van DWDD. Momenteel is Merel werkzaam als oa presentatrice bij RTL.

In 2014 maakt Merel Westrik de overstap naar RTL en zal vanaf april dat jaar het presentatieteam van RTL Nieuws versterken.

Informatie aanvraag

Prijs op aanvraag