Martha Jong

Martha Jong

Tien jaar geleden dacht ze “Wat ben ik toch serieus geworden!” en vertrok naar de VS. Daar heeft ze meerdere keren deelgenomen aan het congres: “Humor & Creativity” en raakte overtuigd van de positieve effecten van humor in het werk. Ze heeft toen de workshop Humor ontwikkeld dat is uitgegroeid tot een groot succes. Haar motto : Streef ernaar elke dag plezier te beleven, in zowel werk als privé!.

Humor als bindmiddel:
Met humor op de werkvloer kun je sterke teams opbouwen, relativeren en de werksfeer verbeteren In de workshop ontvang je inzicht in de kracht en de werking van humor, je verkent je creatieve kwaliteiten en ontdekt jouw eigen humorstijl. De workshop staat bol van de interactie en daardoor is er veel plezier met elkaar.

Aanpak:
Er wordt gebruik gemaakt van filmpjes en cartoons die iedereen aan het lachen krijgen en er zijn veel opdrachten en spellen om elkaars creatieve en humoristische kant te ontdekken. Deelnemers maken kennis met de 8 humortools (o.a. zelfspot, leedvermaak, woordhumor). Iedereen ontvangt het Humorboekje.

  • De ideale duur van deze workshop is 1uur. Op verzoek kan de workshop eventueel korter.

Informatie aanvraag

Prijs:
€ 1000 tot € 2000