Marjet Rutten

Marjet Rutten

Marjet Rutten (1977) is een bekend gezicht in de bouw-, installatie- en vastgoedsector. Zij is uitstekend op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in de sector. Die kennis zet zij in als marketeer, innovator, trendwatcher, workshopbegeleleider, spreker en adviseur. Tevens schrijft zij boeken en publiceert zij regelmatig columns en artikelen.

In november 2010 heeft zij het boek ‘Van Yab Yum naar Dim Sum, uitdagende visies voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector in 2025’ uitgegeven, waarvan al bijna 10.000 exemplaren zijn verkocht. Najaar 2011 komt haar nieuwe boek uit: “Van weerstand naar transparant”; Over het nut en het gebruik van internet en social media in de bouw-, installatie- en vastgoedsector’.

Marjet Rutten is sinds 1996 werkzaam in de branche en onder meer oprichter van BouwKennis en BauInfoConsult. Haar kracht ligt in het vinden van kansen in de markt en het ontwikkelen en uitrollen van ideeën en concepten om deze kansen te benutten. Zij helpt organisaties verder. Met haar commerciële inzicht en door te stimuleren en te enthousiasmeren.

Dat doet zij overigens op geheel eigen wijze. Marjet houdt ervan om uit te dagen en te prikkelen, maar wel op een positieve manier. Politiek gewenste vragen en antwoorden zijn niet aan de orde. Zij is een doener, iemand die flink aan- en doorpakt. Wat dat betreft is zij een echte ondernemer. Geen specialist, wel een generalist die de branche inmiddels door en door kent.

  • Tijdens haar lezingen komen de ontwikkelingen in de markt, de uitdagingen voor de sector en de vernieuwing in de bouw aan de orde.
  • Een welkom gezicht als dagvoorzitter in de door mannen gerunde bouwwereld.
  • Marjet Rutten kan als een aanjager van vernieuwing worden gezien. Ze is enthousiast en enthousiasmerend.

Informatie aanvraag

Prijs op aanvraag