Kasper van Kooten

Kasper van Kooten

Of het nu verhalen zijn tijdens een show of op een evenement: als spreker weet van Kooten een onderwerp altijd te versieren met een geestige anekdote, contact met de zaal, een rake imitatie, een beeldend verhaal of een begeesterd betoog. U nodigt Van Kooten vooral uit wanneer uw (gast) presentatie of dagvoorzitterschap ‘kleur’ nodig heeft en/of u er iets bijzonders mee wilt doen. Door de persoonlijke touch van deze bekende cabaretier/acteur, zijn lenige stem en snelheid van denken/reageren is dit mogelijk.
van Kooten is een breedband-entertainer. Acteur in films en series (Wat Als? All Stars, Toscane, de Co-Assistent) , muzikant ( drums Acda en de Munnik, zanger Mooie Blouse, maker tune All Stars) , maar vooral cabaretier en schrijver, van boeken, columns en zijn eigen shows. Van Kooten’s grote kracht ligt in het acteren, imiteren en verhalen vertellen. Altijd met humor als beste wapen.

Mogelijkheden
dagvoorzitterschap – spreker – workshop – creatieve op maat sessies: Teambuilding / Samenwerken

Sprekerthema’s
Kasper spreekt op zijn eigen humoristische wijze (mee) over ieder onderwerp. Improvisatie en feedback over uiteenlopende thema’s en actualiteiten voor de zakelijke markt.

Grenzen verleggen
Op maat Cabaret
Muzikant in combinatie met eigen band

Informatie aanvraag

Prijs op aanvraag