Jouri Schoemaker

Jouri Schoemaker

Jouri Schoemaker is TEDx spreker, initiatiefnemer van het Guinness Book of Records brekende NK Risk en oprichter van Groens Paradijs (een baanbrekend concept voor Nederlandse verzorghuizen). In april 2016 werd hij Nederlands Kampioen Pitchen en sindsdien is hij een veelgevraagd spreker en pitch-trainer voor ondernemers,marketeers accountmanagers, journalisten en recruiters. Pitchen is namelijk geen verkooppraatje: de pitch is geen monoloog, maar de start van een dialoog.

Voor de 26-jarige Nederlands Kampioen Pitchen en ondernemer Jouri Schoemaker is stap één van elk van zijn ondernemingen: de pitch. Zijn theorie is om waar en zo vroeg mogelijk een idee te pitchen en daarbij snel en zoveel mogelijk feedback te vergaren. Dat maakt dat een idee al in een vroeg stadium richting krijgt, gebaseerd op commentaren en reacties van experts, geïnteresseerden en betrokkenen.

In een lezing neemt Jouri Schoemaker je mee in de ups en downs van een high-tech startup die nu wereldwijd levert, het toepassen van de lean start-up methode en de weg naar het Nederlands kampioenschap Pitchen. Jouri zal ter plekke pitches creëren voor elk bedrijf dat ter sprake komt en daarmee de aanwezigen van handreikingen voorzien hoe je zoiets inspirerend kunt maken. Jouri’s eigen credo is Life’s a pitch.
Onderwerpen spreekbeurt:
– (Elavator) Pitchen
– Ondernemen
– (High-tech) startup
– Lean-startup methode

Informatie aanvraag

Prijs op aanvraag