Danielle Krekels

Danielle Krekels

  • “De mensheid lijdt omdat ze oorzaak en gevolg verwisselt.” – Einstein

Krekels, geboren in 1962 in Brasschaat, ontdekte het sterke verband tussen uw favoriete kinderspeelgoed en uw aard, potentieel en intrinsieke motivatie: “Een kind wordt niet creatief door met Lego te spelen, maar speelt graag met Lego omdat het creatief IS.”
Ruim 25 jaar empirisch onderzoek en meer dan 10.000 analyses met diepte-interview hebben de accuratesse van deze methode bevestigd.
Danielle schreef in 2004 haar eerste boek en eind 2011 wordt het tweede verwacht, waarin de KernTalentenanalyses van 15 Bekende Vlamingen aan de hand van hun favoriete kinderspeelgoed, spelletjes, activiteiten en interesses worden verduidelijkt.
Als bevlogen, heel enthousiaste en vlotte spreekster gebruikt Danielle in haar voordrachten veel praktische voorbeelden van speelgoed/spelletjes en hun betekenis als “Kern Talent” en wat ze dan als volwassene concreet betekenen en licht ze tevens heel wat tipjes van de sluier wat betreft de combinaties ervan.
Met 23 KernTalenten uit even zoveel clusters spelletjes/speelgoed/activiteiten en interesses, is er altijd meer dan genoeg te vertellen en wordt de spreekbeurt met plezier aangepast aan het specifieke publiek.

“Steek niet teveel energie in jouw mankementen, groei met en op jouw KernTalenten!”

Multimedia impressie

Informatie aanvraag

Prijs op aanvraag