Cornald Maas

Cornald Maas

Cornald is wekelijks op Ned 2 te zien als presentator in het kunst- en cultuurprogramma ‘Opium’ van de AVRO met specials vanaf de Uitmarkt en Oerol en specials over theater-ikonen.
Hij is schrijver, journalist, mediacommentator en televisiepresentator .
Cum laude afgestudeerd in argumentatietheorie en conversatieanalyse en werd snel bekend als columnist van de Volkskrant waar hij columns schreef over TV en interviews maakte voor het kunstkatern, waaronder de succesvolle series ‘Op de Helft’ en de reeks ‘Trotse Ouders’.
Cornald Maas was (eind)redacteur bij ‘Sonja op Zaterdag’, ‘De Schreeuw van de Leeuw’ en ‘De Plantage’ en schrijft daarnaast ook nog voor LINDA. Hij is succesvol auteur met bestellers op zijn naam, waaronder ‘Trotse Ouders’ ,‘Op de helft’ en ‘Roem in Nederland’.
Voor het grote publiek is Cornald de voormalig juryvoorzitter van het Nationaal Songfestival en NOS-commentator voor het Eurovisie Songfestival, Dit jaar is hij voorzitter van de jury van de Musical Awards. Met een rijk geschakeerde belangstelling voor maatschappelijke kwesties is Cornald Maas een van de meest veelzijdige mannen binnen het Nederlandse medialandschap.

  • Cornald is beschikbaar als dagvoorzitter, presentator en spreker

Informatie aanvraag

Prijs op aanvraag