Adjiedj Bakas

Adjiedj Bakas

Trendwatcher Adjiedj Bakas is een veelgevraagd spreker op congressen, evenementen, seminars en andere oploopjes. Zijn energieke, positieve presentaties worden op maat van de klant en het publiek gesneden. Bakas is provocerend en altijd positief, juist in deze tijden van economische verandering. Volgens hem hebben we nu niet te maken met een crisis, maar met een nieuwe werkelijkheid. In zijn handzame en toegankelijke boekje “Trends 2014” zet hij op een rij wat hij voor 2014 verwacht. Zijn motto is: “Alleen tegenwind brengt een vlieger omhoog.” Onderwerpen die Bakas behandelt in zijn lezingen zijn onder meer: duurzaamheidstrends, innovatie, HR-trends, de toekomst van bankieren, ondernemerstrends, onderwijstrends, zorgtrends, foodtrends en de toekomst van leiderschap.

Visionair, humoristisch en energiek
Bakas geldt als boeiend, prikkelend, visionair, humoristisch en inspirerend. Arie van Vliet, CEO van Gouda Vuurvast, zegt: “Hij blaast met zijn positieve en energieke optreden veel warmte de zaal in. Dat hebben de mensen nu nodig: weg met de kilte!” Bakas beperkt zich tot 200 lezingen per jaar in binnen- en buitenland. Hij spreekt dan in het Nederlands, Engels of Duits. Een Bakas-lezing is een belevenis: spraakwaterval met filmpjes, muziek en prikkelende beelden, zinvolle informatie op een onderhoudende manier gebracht, oftewel infotainment. Hij spreekt onder meer over trends op het vlak van economie, technologie, food, zorg, arbeidsmarkt, openbaar bestuur en zingeving.
Bakas staat in de top-10 van meest geboekte sprekers van het land, in de top-30 van meest invloedrijke mensen in de financiële industrie (Fonds.nl), de top-25 van meest creatieve Nederlanders (Management Team), de top-30 van meest invloedrijke Nederlanders (Sprout) en de meest invloedrijke trendwatcher onder marketeers (branche-organisatie NIMA). Hij werd gekozen tot Trendwatcher van het Jaar 2009 en Zwarte Zakenman van het Jaar 2008.

Inspiratielezingen zijn:

  • De Toekomst van Gezondheid
  • Staat van Morgen
  • De Toekomst van Werk
  • Het Einde van de Privacy

De trendwatcher wordt bestempeld als prominent’ (De Volkskrant), ‘eminent’,‘inspirerend’, (BBC), (De Wereld Draait Door), ‘laagdrempelig’ (De Telegraaf), ‘optimistisch’ (CNN), ‘onorthodox’ (Het Financieele Dagblad), ‘goed onderbouwend’ (NRC Handelsblad), ‘de verpersoonlijking van vooruitgang’ (Elsevier), ‘niet alledaags’ (Intermediair), ‘origineel’ (Elle), ‘bijzonder’ (Linda), ‘spannend’ (Esta) ‘provocatief’ (TV2 Journaal Denemarken), ‘feestelijk’ (Quote) en ‘een echte wereldburger’ (Times of India), “major trendwatcher”( China Daily) en “een orakel” (Zero Hora, Brazilie).

Informatie aanvraag

Prijs op aanvraag