U bevindt zich hier:  Home  >  Henk Westbroek

Henk Westbroek

Henk Westbroek Vergroot afbeelding

Misschien komt het door het Utrechtse. Misschien door z’n recht toe rechtaan teksten. Misschien gewoon omdat ie Henk Westbroek is. Maar Henk boeit. Hij heeft iets te brengen. Geen zwevend gezwam, nee, een boodschap. Is hij daarom een gewild muzikant? Is hij daarom een succesvolle radiopresentator? Was hij daarom lijsttrekker van Leefbaar Utrecht? Heeft hij daarom een eigen kroeg?

Miljoenen luisteraars boeide hij met zijn Radio 3-show Denk aan Henk. En als muziekliefhebber in hart en nieren is hij momenteel weer te beluisteren met Denk als Henk bij Yorin FM. Grote bekendheid verwierf Henk Westbroek als zanger van de band Het Goede Doel. Steeds wordt hij gezien in gezelschap van De Consorten. Henk doet de dingen die hij leuk vindt. Daar is hij goed in. Neem de politiek. Henk kwam en zag. Na Leefbaar Utrecht volgde Leefbaar Nederland. Maar toen Pim Fortuyn zijn politieke carrière moest bekopen met de dood, was voor Henk de kous af. Niet leuk meer. Over.

Henk Westbroek is van alles, maar vooral Utrechter. Dat weet iedereen. Wat weinigen weten, is dat er in Henk Westbroek ook een intelligente denker schuilt, een jeugdsocioloog. Deze veelzijdige man laat zich moeilijk samenvatten. Verrassend is hij steeds weer. Wat Henk Westbroek doet, altijd krijgen én de vorm én de boodschap aandacht. Henk Westbroek. Dat is Henk in een notendop, korter kan het gewoonweg niet. Deze zelfde Henk stelt graag relevante onderwerpen aan de kaak. Onderwerpen op het snijvlak van mens en maatschappij, organisaties en omgeving. Onderwerpen, gelardeerd met anekdotes, voorvallen, potentiële citaten en grappen. Heel gewoon gebracht, ontspannen, op z’n Henks. Maar met een essentie.

Haarscherp. Humoristisch. Dat is Henk Westbroek. Sprekend.

Multimedia impressie
Meer informatie
Meer informatie
Prijs:
€3000 - €4000