U bevindt zich hier:  Home  >  Spreker boek…  >  ...

U zoekt een spreker bij een thema en die kunnen wij voor u vinden. Gezien onze contacten in de wereld van de schrijver, de wetenschap, de kunstenaar, de politiek, economie, de duurzaamheid, en vele andere gebieden is het onze ervaring dat we u snel in contact weten te brengen met een spreker voorzien van de juiste achtergrond.

Misschien hebt u al een spreker op het oog maar niet de mogelijkheid met hem of haar in contact te komen. Ook met dat bijltje hakt Persona Grata dagelijks.  

Wanneer u enkel een thema heeft maar “nog” geen passende spreker, helpen wij u graag verder en denken we mee. Onze huisfilosoof heeft er namelijk een hobby van sprekers / deskundigen op te sporen met een bronvermelding waar u en ik enkel van kunnen dromen.  

Tot slot weten wij dat hoe boeiend uw spreker ook mag zijn, er altijd een spanningsboog is. Ook al zijn ze nog zo beroemd en soms behoorlijk aan de prijs, denk niet nou heb ik hem en we gaan er eens lekker een avond voor zitten. 30 minuten zijn er al namelijk al heel wat.