U bevindt zich hier:  Home  >  Presentator …  >  ...

Steeds vaker ook wordt een cabaretier of comedian gevraagd het programma naadloos aan elkaar te praten. Met de vaak broodnodige “ondertoon”, zelfspot en grappen zorgen zij voor een frisse en eigentijdse presentatie die uw gasten wakker en “bij de les” houdt.

Altijd zal het doel zijn uw gasten of de deelnemers van uw meeting te bereiken en te raken. Daarom is het goed vooraf te weten wat de toon van uw bijeenkomst moet zijn. Elke presentator brengt zijn eigen sfeer. We kiezen al gauw voor een persoon of beter gezegd “naam” die we kennen van televisie of uit andere delen van het media landschap. Dat heeft natuurlijk als voordeel dat uw evenement op voorhand meer belangstelling heeft. Het is echter geen garantie dat uw bijeenkomst zelf er beter van wordt. Net zo graag laat het publiek zich verrassen door nieuwe talenten. Weet daarom waar u aan begint en laat u daarom door ons adviseren. Bij Persona Grata vindt u zowel de bekende gezichten als de verrassing.

Hieronder een overzicht van de presentator en presentatrice waarmee wij direct contact onderhouden. Omdat het werkelijke aanbod van presentatoren vele malen groter is vragen wij u voor contact met namen die u hier niet aantreft ons contactformulier in te vullen. U kunt bij Persona Grata elke bekende of minder bekende Nederlander boeken.