U bevindt zich hier:  Home  >  Naborrel als perfecte afsluiting na congres of …

Naborrel als perfecte afsluiting na congres of evenement

Naborrel als perfecte afsluiting van een congres of symposium klinkt als nogal wiedes. Niets is minder waar, want normale gang van zaken is dat een congres tot 16:30 staat gepland en de gasten om 16:35u buiten staan. Ofwel” fijn dat u er was”. Het is evident dat we het hier over een enorme gemiste kans hebben en dat u zo nogal wat mogelijkheden laat liggen.

  • De hele dag samen geweest en dan na de laatste spreker spoorslags naar huis?! Juist hier kan er geoogst worden! De Naborrel een intiem feestje of alle remmen los.
  • Inderdaad is de “informele” naborrel aan het eind van uw bijeenkomst het uitgelezen moment om met elkaar van gedachten te wisselen en de dag op inhoud en doelstelling nog eens voorbij te laten komen.
  • Vaak wordt het gezien als een facultatieve gastvrije optie. Jammer. Integreer de naborrel als onderdeel van uw evenement, want dat is het moment dat u iets van uw gasten mag terugverwachten. Het evaluatiemoment van de dag.
  • Vaak wordt de kracht van de naborrel onderschat. Het is niet de “recht op het doel af “methode die het beste resultaat brengt maar eerder het onverwachte, het anders, het unieke dat mensen inspireert tot een goed gesprek. Dus laat u adviseren over mogelijkheden uw naborrel, met deze wetenschap, vorm te geven. Zorg voor een fijne sfeer en die aanzet tot contact.
  • Wij hebben hier een aantal mogelijkheden aangegeven die zich hebben bewezen maar uiteindelijk zijn deze opties ook het resultaat van beproefd op maat werk. Uw naborrel moet de uwe zijn en dus uw stempel dragen. Wij hebben de inkt daarvoor.

engels sprekende

Dagvoorzitter boeken

spreker boeken

intermezzo boeken

presentator boeken