U bevindt zich hier:  Home  >  Frank den Hollander en Alina Kiers

Frank den Hollander en Alina Kiers

Frank den Hollander en Alina Kiers Vergroot afbeelding

...een symposium dat smacht naar een opkikker…
...een congres, dat dreigt in te dutten...
...een openingsrede die maar niet leuk wil worden...
...een bruiloft waar niks gebeurt..
...een moment dat onvergetelijk moet worden…

Deze Twee leden van het vermaarde Groninger muziektheatergezelschap” Voorheen de Bende” hebben tevens een reputatie opgebouwd als zeer goed op elkaar ingespeeld duo, dat uw evenement van een flinke meerwaarde kan voorzien. Gegarandeerd dat die bijeenkomst door deelnemers als geestelijke bagage mee naar huis wordt genomen!

Alina Kiers en Frank den Hollander spelen al samen sinds 1987. Dat was het jaar waarin ze het directeursechtpaar van Circus Sjaak Spier speelden in de gelijknamige en succesvolle voorstelling van het varende gezelschap Theater te Water. Samen met Peter de Haan startten ze daarna het roemruchte trio De Bende van Baflo Bill, dat 10 jaar lang overvolle tenten, pleinen, hallen, schouwburgen en feestzalen opleverde. Op dit moment maken Frank en Alina naast hun op maat gemaakte acts en presentaties furore met hun nieuwe gezelschap Voorheen de Bende mit Pazzipanten.

Alina Kiers
was als actrice betrokken bij een groot aantal professionele theater- en TV-producties. Alina presenteert wekelijks een radioprogramma bij Radio Noord, doet ad-hoc TV-werk en verzorgt presentaties van en intermezzo’s op bedrijfsavonden, festivals en is beschikbaar als dagvoorzitter.

Frank den Hollander
begon zijn cabaretcarrière 20 jaar geleden in het duo Rooie Rinus & Pé Daalemmer. Nu presenteert hij wekelijks een programma op TV-Noord, schrijft columns, presenteert avonden en treedt natuurlijk op met Alina Kiers, met wie hij sinds enkele jaren korte, humoristische acts brengt voor de meest uiteenlopende gelegenheden.

Multimedia impressie
Meer informatie
Meer informatie
Prijs:
Op aanvraag