U bevindt zich hier:  Home  >  Luciano Maio & Orchestra

Luciano Maio & Orchestra

Luciano Maio & Orchestra Vergroot afbeelding

Geniet van het Siciliaanse. Laat je meenemen naar de prachtige woeste natuur van dit Italiaanse eiland en voel de warme wind uit Afrika "Sirocco” op je huid…. Het eiland is in de loop der eeuwen onderhevig geweest aan Franse en Spaanse, Griekse en Arabische, invloeden. En al deze invloeden zijn terug te horen in de muziek van Luciano Maio e Orchestra. Eigentijdse traditionele folk uit Sicilië. De band is een uniek mediterraan mengsel van tango, polka folk, flamenco en Afrikaanse ritmes.
Luciano Maio & Orchestra is een professioneel gezelschap met een rijk cultureel repertoire. De optredens leiden regelmatig tot staande ovaties en de musici beheersen vele instrumenten.
Het kwartet Luciano Maio e Orchestra komt voort uit Taberna Mylaensis. Dit is een groep musici die onder leiding van Luciano bij het Italiaans publiek bekend staat om haar schitterende traditionele luister- en dansmuziek van en uit Sicilië.
De muziek van Luciano Maio & Orchestra komt goed tot zijn recht op festiviteiten van verschillende aard. In concertvorm maar ook op feesten en buitenpodia.

Musici:

  • Luciano Maio: leadzanger, gitaar, mandola, mandoline, tamboerijn, mondharmonica.
  • Ties Laarakker: contrabas, zang.
  • Francesco Bongiorno: djembee, darbouka, drums, fluit, mondharp, tamboerijn, zang.
  • Filippo Castellazzi: gitaar, úd, zang.

Multimedia impressie
Meer informatie
Meer informatie
Prijs:
€ 2000 tot € 3000