U bevindt zich hier:  Home  >  Floris Venneman

Floris Venneman

Floris Venneman Vergroot afbeelding

Floris is “serie ondernemer” en is al bijna 13 jaar aan het ondernemen. Altijd vol energie en ideeën om vanuit zijn adviesbureau Venterprise bestaansrecht te ontwikkelen voor MKB ondernemers. Een eigenwijze ondernemer, met vakkennis en ervaring. Die weet wat hij wil, wat hij kan en wat nodig is. Floris wordt gedreven door het verbinden van mensen en organisaties.  

Een van de meest veelbelovende jonge ondernemers
In 2011 genoemd als een van de meest veelbelovende jonge ondernemers van Nederland. De jaarlijkse selectie 25 onder de 25 van Sprout onder andere door zijn bijdrage aan de start-up Leerwinkel.nl. 

Floris als spreker over ondernemerschap
Iemand die al sinds zijn 14e succesvol onderneemt heeft ook genoeg te vertellen. Daarom spreekt Floris graag. Over ondernemerschap, persoonlijk succes en het verbinden van online en offline marketing. Altijd staan zijn eigen ervaringen met klanten en eigen ondernemingen centraal.  

Bang om fouten te maken is Floris niet, van fouten leer je en dat is ook wat hij wil delen tijdens lezingen of inspiratiesessies. Floris Venneman wil met zijn visie op “Ondernemen in de Nieuwe Werkelijkheid” ondernemers inspireren en activeren om aan de slag te gaan. 

Verwacht van Floris geen lange en eindeloze monoloog, want u krijgt een interactieve sessie met ruimte voor ervaringen en ideeën vanuit het publiek. “Hij vraagt veel energie van de zaal, maar geeft het in veelvoud terug”, aldus één van zijn toehoorders. 

Maatwerk lezing
U krijgt altijd gegarandeerd een verhaal wat toegespitst is op uw congres en op uw publiek, geen standaard verhaal, maar een verhaal wat écht impact creëert. Floris gaat vooraf met u als organisator in gesprek om de inhoudelijke kant van zijn bijdrage aan de dag af te stemmen. Zo gaan inhoud en enthousiasme altijd hand in hand. En krijgt uw publiek de juiste prikkelende praktijkvoorbeelden en anekdotes uit zijn succesvolle ondernemerscarrière voorgeschoteld. 

Floris als dagvoorzitter
Daarnaast zult u Floris regelmatig tegenkomen als dagvoorzitter bij een breed spectrum aan bijeenkomsten. Van een congres voor jonge ambtenaren tot een bijeenkomst voor gepensioneerde ondernemers. Ook het debat met een zaal vol vrouwelijke ondernemers (meer dan 150) ging hij niet uit de weg. Of het nu gaat om een zaal met honderd of een veelvoud aan toehoorders, als een vis in het water weet deze passievolle, betrokken en energieke ondernemer deelnemers in zijn verhaal mee te nemen.

Floris Venneman is in te zetten voor:
Lezingen
Dagvoorzitterschap
Inspiratiesessies
Presentatie werkzaamheden
Discussie/debatleider
Workshop/masterclass

Multimedia impressie
Meer informatie
Meer informatie
Prijs:
Op aanvraag