U bevindt zich hier:  Home  >  Dagvoorzitte…  >  ...

Met de keuze van uw dagvoorzitter bepaalt u de toon en de sfeer van uw bijeenkomst. Wij zien de rol van deze moderator, gespreksleider of ook wel inhoudelijke presentator als een theatrale. Alle wetten waarmee een acteur op het podium te maken krijgt gelden namelijk ook voor uw dagvoorzitter. Aandacht, vaart, ritme, helderheid, geloofwaardigheid en timing zijn standaard ingrediënten en kwaliteiten die een goede dagvoorzitter in zich herbergt. Deze tijdelijke technische voorzitter is inhoudelijk onafhankelijk. Een dagvoorzitter formuleert, concludeert en vat samen.

Bekende Nederlander boeken als dagvoorzitter? Een veelgemaakte denkfout is dat een bekende Nederlander ook een goede dagvoorzitter zal zijn. Nee dus! Het omgekeerde is vaak wel het geval. Doe geen dingen waar je achteraf spijt van krijgt en vooraf kon weten. Laat je eerst voorlichten. Persona Grata vindt een succesvolle meeting belangrijker dan een mooie naam op het affiche.

  • Via ons presentator en dagvoorzitterbureau kunt u ervaren professionals boeken die het dagvoorzitterschap naar onze smaak van nieuw elan voorzien.
  • Aan hen die niet vaker congressen of presentaties organiseren stellen wij graag onze expertise ter beschikking om bij te dragen aan een geslaagde dag.
  • Persona Grata! Agency for moderators and presenters. ( Engels sprekende dagvoorzitters vinden )
  • Hoe vind ik een goede dagvoorzitter? Persona Grata zet ze voor u op een rij!
  • U vindt uw dagvoorzitter op thema door in het vakje GO rechtsboven op deze pagina een trefwoord in te vullen en vervolgens op GO te klikken
  • Wij hebben een groot deel van onze dagvoorzitters ook ingedeeld naar de regio waar zij wonen of zijn opgegroeid. U vindt ze onder het menu regio.
  • Alfabetisch zoeken naar uw dagvoorzitter.